• 1403/02/17 - 01:37
  • تعداد بازدید : 112
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت شرعی بر فرآورده های دامی و آبزیان و تولید غذای حلال اولویت سازمان دامپزشکی کشور است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان بهمراه کارشناس دفتر و کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و بازرس معتمد از واحدهای تولیدی و کشتارگاهی شهرستانهای چابهار کنارک بازدید به عمل آوردند.

حجه الاسلام و المسلمین شریفی نیک در این بازدید اذعان داشت: نظارت شرعی در سیاست های سازمان دامپزشکی کشور دارای اهمیت و جایگاه ویژه‌ای می‌باشد که بر تولید غذای حلال تاکید می نماید.

وی افزود: در طی این بازدید دوره‌های آموزشی توجیهی برای پرسنل ادارات و ناظرین شرعی واحدها تحت نظارت برگزار نمودند.

 شریفی نیک اشاره داشت: در طی این بازدید از واحدهای بسته بتدی آبزیان، کنسرو سازی، اسکله های صیادی و کشتارگاه‌های شهرستان‌های جنوب استان بازدید بعمل آمد و برنامه های اموزشی توجیهی برای پرسنل دولتی و ناظرین شرعی و مدیریت واحد ها برگزار گردید.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی اظهار داشت: امنیت و ایمنی غذایی در دین مبین اسلام با تعبیر غذای حلال همگام شده است و در این راستا قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید و آئین نامه دولت در تاریخ ۱۳۸۷/۱۲/۱۴ در جمهوری اسلامی ایران توسط مجلس محترم شورای اسلامی تصویب و توسط سازمان دامپزشکی کشور اجرایی گردیده است؛ در این ارتباط کلیه واحد های تولیدکننده فراورده های دامی و آبزیان و بازارهای عرضه آبزیان می بایست نسبت به بکارگیری یک نفر ناظر شرعی اقدام نموده تا نسبت بر تولید فراورده های حلال نظارت نموده و محموله های غیر حلال و ابزیان حرام را از حلال تفکیک نموده و وارد بازار مصرف گردند .
وی گفت: در زمینه آبزیان، ناظرین شرعی در شرکت های تولید کننده ابزیان بر جداسازی ماهیان حلال از حرام نظارت نموده و ضمن کنترل ارسال ابزیان حلال  به داخل کشور در زمینه صادرات  ابزیان حلال و حرام به خارج از کشور نظارت می نمایند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 318860
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه