• 1401/09/09 - 13:58
  • تعداد بازدید : 111
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای صیانت از امنیت غذایی در شهرستان زاهدان انجام شد:

برگزاری دوره آموزشی نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه ...

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان از برگزاری دوره آموزشی نظارت برفرآورده های خام دامی توسط اداره دامپزشکی زاهدان با همکاری اتحادیه صنف فست فودی ها و اغذیه فروشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر حامد گنجعلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان گفت: در راستای حفظ صیانت از حقوق عامه و همچنین برنامه ابلاغی اداره کل دامپزشکی استان، کلاس آموزشی- ترویجی با موضوع آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و دام و منتقله از طریق فرآورده های خام دامی، توسط کارشناسان اداره دامپزشکی این شهرستان برگزار گردید.

وی بیان داشت: در این دوره آموزشی که با همکاری اتحادیه صنف فست فودی ها و اغذیه فروشان و به مدت 2 روز برگزار شد نکاتی درخصوص نحوه رعایت بهداشت فردی در محیط کار، ضدعفونی ابزارآلات و میزکار، مدیریت دما، نظافت و همچنین شرایط نگهداری و چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه ها به صورت تئوری و عملی بیان گردید.

گفتنی است، در پایان این دوره به سوالات شرکت کنندگان در این دوره پاسخ داده شد و همچنین برای شرکت کنندگان در این دوره نیز از طرف اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان گواهی آموزشی صادر گردید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان زاهدان
  • کد خبر : 294987
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه