• 1397/03/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هزار و 506 تن گوشت به دیگر نقاط کشور حمل شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به نقل از خبرگزاری جمهور اسلامی ایران، مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: یک میلیون و 506 هزار و 407 کیلوگرم گوشت منجمد و گرم گاو و شتر در 2 ماهه نخست امسال از این استان به سایر استانهای کشور حمل شده است.



مهدی حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 389 هزار و 900 کیلوگرم از مجموع رقم یادشده گوشت منجمد گاو بوده است.



 وی ادامه داد: همچنین دراین مدت 632 هزار و 490 کیلوگرم گوشت گاو وکیوم شده(بدون هوا)،441 هزار و 717کیلوگرم لاشه و 42 هزار و 300 کیلوگرم گوشت شتر از سیستان و بلوچستان به سایر استانهای کشور ارسال شده است.



 مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تهران، خراسان رضوی، فارس، مازندران و خوزستان از عمده استانهای هدف حمل گوشت های تولیدی استان بوده است.



 حسینی افزود: به منظور تامین بخشی از گوشت مورد نیاز کشور، این میزان لاشه و گوشت پس از اعمال نظارت های شرعی توسط ناظران شرعی و کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های سیستان و بلوچستان در شرایط بهداشتی به بازار مصرف حمل شده است.

وی خاطر نشان کرد: 10 کشتارگاه صنعتی دام در شهرستانهای سیستان و بلوچستان فعال است.



 به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب موقعیت خاص جغرافیایی، شرایط اقلیمی و قرار گرفتن در همسایگی دو کشور افغانستان و پاکستان ظرفیت و توانمندی زیادی در تامین گوشت مورد نیاز کشور را دارد.



 


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 54130
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه