• 1398/07/07 - 12:01
  • تعداد بازدید : 332
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سیستان و بلوچستان انجام شد:

فعالیت‌های آزمایشگاهی دامپزشکی در راستای تامین امنیت غذایی جامعه

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان بیان داشت: بی‌شک نظارت مستمر دامپزشکی در کنار آزمایشات کنترل کیفی مواد‌غذایی در آزمایشگاه بخش دولتی دامپزشکی می‌تواند نقش موثری در افزایش ضریب ایمنی مواد غذایی منطقه به خصوص فرآورده‌های خام دامی داشته‌باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: در راستای اجرای برنامه‌های سازمان دامپزشکی در زمینه مدیریت و بهداشت بیماری‌های دامی، نظارت‌های بهداشتی- قرنطینه‌ای، کنترل کیفی فرآورده‌های خام دامی و آزمایشات تشخیصی که منجر به حفظ سرمایه‌های دامی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می‌گردد، نمونه‌برداری‌ها در سطوح مختلف انجام گرفته و به آزمایشگاه‌های دامپزشکی ارسال شده، و مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

دکتر مسعود اصغری افزود: به منظور ارتقاء سلامت و امنیت مواد غذایی، در شش ماهه اول سال 98 در مجموع تعداد 34 هزار و 714 آزمایش در آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی انجام شده که31 هزار و 277 مورد مربوط به بخش دولتی و 3 هزار و 437 مورد مربوط به بخش خصوصی بوده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 7 درصد رشد داشته است.

وی بیان داشت: آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان در بخش‌های سرولوژی دام و طیور، انگل شناسی، کنترل کیفی میکروبی و شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مرضی و بخش پیشرفته مولکولی جهت تشخیص به موقع عوامل بیماری‌زا  و کنترل کیفی فرآورده‌های خام دامی  مورد مصرف جامعه خدمت‌رسانی می‌نماید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 244136
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه