• 1400/01/17 - 11:34
  • تعداد بازدید : 286
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ایام نوروز 1400 در سیستان و بلوچستان انجام شد:

عملکرد نظارتی و بازرسی های انجام شده در اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در تعطیلات نوروز افزون بر 2هزار و 300 مورد بازدید و نظارت بر اماکن و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی گفت: طرح تشدید نظارت و کنترل عرضه فرآورده های خام دامی از تاریخ 25 اسفند 99 آغاز و تا 14 فروردین 1400 در تمامی شهرستان های استان، روزانه توسط 25 اکیپ به صورت مستمر و موثر در حال اجرا بوده است.

وی ابراز داشت: در جریان اجرای این طرح نظارتی بیش از 2هزار و 100 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده خام دامی و همچنین افزون بر 230مورد بازدید از اماکن عمومی مصرف کننده فرآورده خام دامی مانند رستوران ها و هتل ها، مورد بازرسی و کنترل قرار گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اذعان داشت: حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی جامعه در تمامی طول سال و به خصوص در ایامی همچون نوروز، ماه مبارک رمضان و محرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این وظیفه ی کارشناسان نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی است که با انجام نظارت های دوره ای و موثر از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، حلّیت و سلامت این محصولات را کنترل نمایند تا غذای سالم و حلال بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

وی عنوان داشت: هرگونه کوتاهی و بی توجهی در روند کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سبب آسیب به سلامت غذایی مردم و جامعه و همچنین انتشار برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام در جمعیت های انسانی می باشد و این نشان دهنده زحمت و تلاش همکاران ما در انجام وظایف و مسائل مرتبط با دامپزشکی است که حتی در ایام تعطیل نیز ادامه دارد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272843
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه