طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، اداره کل دامپزشکی استان، با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان را، با ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 20 اکیپ سیار ، 16 اکیپ ثابت و 68 نفر بازرس دامپزشکی در سراسر استان و در 2 شیفت کاری از ساعت 8 الی 14 و 14 الی 20، از روز اول ماه مبارک رمضان به مرحله اجراء می گذارد .
لذا از مصرف کنندگان گرامی تقاضا میگردد به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های دامی مورد نیاز خویش اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفاً از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایند.
ضمناً اداره کل دامپزشکی استان و اداره های دامپزشکی در شهرستانها، با شماره تلفن 1512، آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم میباشند.
نظر دهید