تأکید بر لزوم ترویج مصرف مرغ بهداشتی کشتار روز استحصالی در کشتارگاههای مجاز بصورت بسته بندی و عدم عرضه مرغ زنده و جلوگیری از کشتار غیر مجاز در سطح استان
در دیدار مدیرکل دامپزشکی استان با مدیر کشتارگاه صنعتی مطرح شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، جلسهای با حضور دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان، مدیر کشتارگاه صنعتی نسیم طیور و مسئول فنی و بهداشتی آن مجموعه با محوریت بررسی وضعیت تولید، مسائل بهداشتی و پیگیری تمدید مجوزهای بهداشتی و پروانههای لازم برگزار شد.
در این نشست، مدیر کشتارگاه ضمن قدردانی از حمایتها و نظارتهای اداره کل دامپزشکی، اظهار داشت: از همراهی و مساعدتهای کارشناسان دامپزشکی بهویژه در فرایند تمدید مجوز و پروانههای بهداشتی قدردانی میکنیم. تمام تلاش ما این است که در مسیر قانون، فعالیتی مستمر و مسئولانه داشته باشیم و با همکاری نهادهای نظارتی، روند جمعآوری مرغ زنده را در سطح بازار تسریع نماییم.
در ادامه، دکتر سرگزی با بیان دغدغههای جدی حوزه سلامت عمومی گفت: مرغ بستهبندیشده تولیدشده در کشتارگاههای مجاز، تحت نظارت بهداشتی و نظارت بر ذبح شرعی بوده و استاندارد و ایمن برای مصرفکنندگان است، در حالیکه مراکز کشتار غیرمجاز و مرغ پرکنی شرایط بسیار غیربهداشتی دارند و میتواند سلامت مردم را تهدید کند.
وی افزود: با در نظر گرفتن ۳۰ درصد ضایعات (پر و امعاء و احشا و ....) قیمت نهایی گوشت مرغ استحصالی از مراکز کشتار غیر مجاز و مرغ پرکنی ۳۰ درصد افزایش خواهد داشت که بر عهده خریدار است، در حالی که از نظر بهداشتی به عنوان مهمترین شاخص کیفیت، بسیار پایینتر از مرغ کشتار روز بستهبندیشده استحصالی از کشتارگاهها میباشد.
مدیرکل دامپزشکی استان تأکید کرد: ذائقه مصرفکننده باید بهتدریج به سمت مصرف گوشت سالم و بهداشتی سوق داده شود. این امر نیازمند فرهنگسازی، حمایت رسانهها و نیز همکاری کشتارگاهها و واحدهای تولیدی است. ما از فعالیت کشتارگاههای دارای مجوز که با رعایت اصول فنی و بهداشتی کار میکنند، با جدیت حمایت خواهیم کرد.
در پایان جلسه، بر ارتقا کیفیت و کنترل بهداشتی تولیدات و تشویق شهروندان به مصرف مرغ سالم و بستهبندیشده تأکید کردند.
نظر دهید