درآستانه عید سعید قربان و باهدف صیانت از سلامت عمومی در سیستان و بلوچستان انجام شد:
برگزاری نشست خبری مدیرکل دامپزشکی استان با اصحاب رسانه و با حضور معاون دادستان و دادیار حقوق عامه در خصوص عید سعید قربان
در این نشست مدیرکل دامپزشکی استان به تشریح اقدامات و فعالیت های دامپزشکی در طول سال و به ویژه دستاوردهای نظارت های بهداشتی و تاثیر آن در غذای سالم و بهداشتی و همچنین برنامه ریزی جهت فعالیت ها و اقدامات بهداشتی و شرعی ویژه عید سعید قربان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، نشست خبری مدیرکل دامپزشکی استان در خصوص اقدامات ویژه عید سعید قربان، با حضور دکتر ابوالفضل احمدزاده معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
در این جلسه، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به سوابق عملیاتی و اجرایی کارشناسان و اکیپ های نظارت بهداشتی در طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز به بیان دستاوردهای موثر اقدامات و نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در حفظ و حراست از سلامت عمومی و تامین امنیت غذایی در استان پرداخت.
وی بیان داشت: دامپزشکی خواستار ارائه غذای سالم و بهداشتی بر سر سفره مردم و همچنین تامین سلامت عمومی به دور از شیوع بیماری های واگیر و خطرناک مشترک همچون هاری و تب کنگو می باشد.
دکتر حسینی اذعان داشت: قرار گرفتن عید سعید قربان در فصل گرما و زمانی که بیشترین احتمال برای شیوع و انتشار بیماری تب کریمه کنگو وجودارد، نیازمند دقت بیشتری در رعایت نکات و موارد بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
وی افزود: از این رو دامپزشکی استان با تشکیل و ساماندهی ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۶ اکیپ سیار نظارت بهداشتی و شرعی متشکل از ۳۵ دکتر دامپزشک، ۶۷ بازرس بهداشت گوشت و ۱۳ ناظر شرعی آماده ارائه خدمات شرعی و بهداشتی در خصوص سوالات و مشکلات مردم در خصوص تهیه، ذبح و اطمینان از سلامت گوشت قربانی در عید سعید قربان هستند، مردم میتوانند با مراجعه به این اکیپ ها و یا از طریق مراجعه حضوری به ادارات دامپ شکی و همچنین تماس با سامانه ۱۵۱۲ سوالات، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح نمایند.
همچنین در این جلسه، دکتر احمد زاده تصریح کرد: ما در این نظارت ها همراه دامپزشکی هستیم و با کنترل و بازرسی از شرایط و نحوه اجرا دستورالعمل ها و نکات بهداشتی در تمامی مراحل تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی از سلامت عمومی و امنیت غذایی که حق همه شهروندان است حمایت میکنیم.
وی افزود: ما با کسب و کارها مشکلی نداریم مسئله ما ارائه غذا و فرآورده ی خام دامی ناسالم و عیربهداشتی به مردم است که با آن مقابله میکنیم چرا که غذای سالم و بهداشتی و سلامتی حق عموم مردم است.
در پایان، حجت الاسلام والمسلمین شریفی نیک مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان نیز با اشاره به رعایت موارد شرعی در خرید و ذبح قربانی بر مصرف غذای پاک و حلال از دیگاه اسلام تاکید کرد.
نظر دهید