آموزش، مهمترین اصل در پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو میباشد.
اداره کل دامپزشکی استان هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با عنایت به شروع فصل گرما و با توجه به اهمیت بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) بهعنوان یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، ادارهکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی چهره به چهره جهت ارتقاء آگاهی بهرهبرداران، دامداران و عموم مردم در خصوص پیشگیری و کنترل این بیماری کرده است.
وی بیان داشت: این کلاسها که با هدف آگاهسازی و پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در مناطق روستایی و عشایری استان برگزار میشود، شامل آموزشهای عملی و اطلاعرسانی دقیق در مورد علائم، نحوه انتقال، روشهای پیشگیری و اقدامات ضروری در مواجهه با این بیماری میباشد.
مدیرکل دامپزشکی استان اذعان داشت: تب کریمه کنگو از جمله بیماریهایی است که بهراحتی از طریق گزش کنهها و تماس با خون یا ترشحات دامهای آلوده به انسان منتقل میشود و میتواند تهدیدی جدی برای سلامت عمومی جامعه بهشمار آید. بنابراین، آگاهی از روشهای پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از انتشار این بیماری اهمیت ویژهای دارد.
دکتر سرگزی خاطر نشان کرد: ادارهکل دامپزشکی استان ضمن برگزاری این کلاسها، تأکید دارد که تمامی بهرهبرداران و دامداران در تمامی مناطق استان برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه با اکیپهای آموزشی همکاری لازم را داشته باشند.
این برنامه آموزشی تا پایان فصل گرما ادامه خواهد داشت و امیدواریم با مشارکت فعال همه گروهها، شاهد کاهش خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو در استان باشیم.
وی افزود: در سال گذشته، اداره کل دامپزشکی استان با برگزاری ۱۰۳ کلاس آموزشی، موفق به آموزش ۲۶۳۳ نفر از کارکنان کشتارگاهها و دامداریهای صنعتی شد. همچنین، ۶۵۱۰ نفر از روستائیان، عشایر و بهرهبرداران از آموزشهای چهره به چهره بهرهمند گردیدند. از ابتدای سال جاری نیز این اداره کل با برگزاری ۱۱ کلاس آموزشی، ۲۰۷ نفر از کارکنان را آموزش داده و به صورت چهره به چهره ۴۹۳ نفر دیگر نیز تحت آموزش قرار گرفتهاند.
نظر دهید