• 1402/04/05 - 21:57
  • تعداد بازدید : 181
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نشست خبری ویژه عید قربان

۶۲ اکیپ نظارتی و بازرسی دامپزشکی بر کشتار دام در عید قربان نظارت می‌کنند

دکتر غلامرضا سرگزی عنوان داشت: اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل و ساماندهی ۲۶ اکیپ ثابت و ۳۶ اکیپ سیار نظارت بهداشتی و شرعی متشکل از ۳۱دکتر دامپزشک، ۶۷ بازرس بهداشت گوشت و ۱۵ناظر شرعی آماده ارائه خدمات شرعی و بهداشتی در خصوص سوالات مردم در خصوص تهیه دام سالم، ذبح بهداشتی و شرعی برای اطمینان از سلامت گوشت دام قربانی در عید سعید قربان هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر غلامرضا سرگزی در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: دستیابی به امنیت غذایی با کاهش عوامل خطر ساز ناشی از بیماری‌های واگیر دامی و مشترک، بهبود شاخص‌های بهداشتی جامعه از طریق مداخله و حضور موثر در نظام سلامت با کنترل بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام و بیماری، از ماموریت‌های اصلی دامپزشکی است.

 

وی افزود: قرار گرفتن عید سعید قربان در فصل گرما و زمانی که بیشترین احتمال برای شیوع و انتشار بیماری‌ها علی الخصوص بیماری قابل انتقال بین انسان و حیوان تب کریمه کنگو وجودارد، نیازمند دقت بیشتری در رعایت نکات و موارد بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

 

مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: از این رو دامپزشکی استان با تشکیل و ساماندهی اکیپ ثابت و اکیپ سیار نظارت بهداشتی و شرعی در جهت سلامت جامعه گام برمی‌دارد.

 

دکتر غلامرضا سرگزی با اشاره به آمار ورودی دام سبک به استان اظهار کرد: ۸۳ هزار راس دام سبک در سه ماهه اول سال از استان‌های همجوار وارد شده است.

 

وی کشتار خارج از چرخه نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی، موجب به خطر افتادن سلامت شهروندان عنوان کرد و ادامه داد: شهروندان ذبح دام قربانی را در محل کشتارگاه انجام دهند و نظارت بهداشتی و شرعی آن به صورت رایگان صورت می‌گیرد.

 حجت الاسلام و المسلمین شریفی نیک مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارش از اقدامات دفتر نمایندگی فقیه، اعلام داشت: خدمت‌رسانی به شهروندان در فرایند ذبح دام از طریق ناظرین شرعی و کارشناسان مذهبی در روز عید قربان صورت می‌پذیرد و ناظرین شرعی آماده خدمت‌رسانی در مباحث شرعی ذبح دام قربانی می‌باشند و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

در ادامه دکتر ابوالفضل احمدزاده، سرپرست معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان با تاکید بر امنیت غذایی و سلامت مردم اظهار داشت: فقه شیعه و سنی برای ذبح دام شرایطی را در نظر گرفته که در صورت عدم رعایت این شرایط شرعی گوشت حلال نخواهد بود و از اقدامات اداره کل دامپزشکی استان تقدیر نمودند.

شایان ذکر است سامانه گویای  ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات،شکایات،انتقادات وپیشنهادات همشهریان عزیز می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303905
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه