در ایام عاشورا و تاسوعای حسینی در سیستان و بلوچستان انجام شد:
نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر ذبح بیش از 850 راس دام قربانی در سطح استان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در ایام عاشورا و تاسوعای حسینی کارشناسان نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی استان درقالب 54 اکیپ ثابت و سیار، بر ذبح بیش از 850 راس دام قربانی نظارت کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر مسعود اصغری معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بیان داشت: نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی و پاسداری از سلامت و امنیت غذایی جامعه گوشه ای از فعالیت های متنوع و گسترده ی دامپزشکی می باشد که در ایامی همچون محرم پر رنگ تر از همیشه است.
دکتر اصغری افزود: کارشناسان نظارت دامپزشکی استان در ایام محرم امسال با ارائه مشاوره در تمامی مراحل خرید، بازرسی قبل از ذبح، ذبح، بازرسی لاشه و نگهداری و توزیع گوشت قربانی خدمت رسانی نموده و بر ذبح 856 راس دام قربانی سبک و سنگین نظارت داشتند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ابراز داشت: باید توجه داشت حتی الامکان خرید دام از مراکز و میادین مجاز و مورد تایید دامپزشکی انجام و جهت ذبح دام به کشتارگاه ها مراجعه شود تا هم از سلامت و هم از حلال و پاک بودن گوشت استحصالی اطمینان حاصل شود.
وی افزود: کارشناسان و اکیپ های نظارتی دامپزشکی در ایام محرم با حضور در مساجد، حسینیه ها، تکیه ها و مراسم های عزاداری با نظارت بر ذبح دام های نذری و اطمینان از سلامت آن مسئولیت پیشگیری از انتقال و شیوع بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را نیز برعهده دارند.
دکتر اصغری اظهار داشت: با توجه به خطر بیماری تب کریمه کنگو مردم و مسئولین هیات ها باید توجه کنند گوشت نذری را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری نموده و پس از آن اقدام به مصرف آن نمایند.
نظر دهید