• 1402/04/18 - 10:17
  • تعداد بازدید : 445
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت استفاده از فرآورده‌های لبنی پاستوریزه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر غلامرضا سرگزی مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: گرایش مردم به مصرف لبنیات به ویژه شیر فله‌ای نسبت به سال‌های گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است که باید با رعایت نکات بهداشتی از ابتلا به بیماری‌هایی نظیر تب مالت، جلوگیری شود.

دکتر غلامرضا سرگزی افزود: برای تهیه پنیر و بستنی سنتی چون از شیر غیر پاستوریزه استفاده می‌شود، به دلیل اینکه ممکن است حاوی عامل بیماری بروسلوز (تب مالت) باشد، احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد اما در تهیه ماست سنتی از آنجاییکه در فرآیند تولید آن حرارت دادن و تخمیر شیر وجود دارد، ویروس تب مالت از بین‌می رود.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: شهروندان در هنگام خرید از فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کنند و اگر از شیر محلی استفاده می‌کنند حتماً به مدت ۲۰ دقیقه آن را حرارت دهند و در طی این زمان بعد از ۱۵ دقیقه حرارت، در حین جوشیدن به مدت پنج دقیقه مرتب هم‌زده شود.

وی به شیوه نظارت و راهکارهای پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و ادامه داد: در راستای اجرای وظایف سازمان دامپزشکی کشور در بحث کنترل و پیشگیری بیماری بروسلوز (تب مالت) اداره کل دامپزشکی استان از ابتدای سال تا کنون نسبت به واکسیناسیون بیش از 100 هزار رأس دام اقدام نموده است.

وی گفت: در این رابطه برنامه تست و کشتار دام‌ها در دامداری‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این راستا از ابتدای سال تا کنون 27 کلاس آموزشی حضوری برای 695 نفر و 587 مورد آموزش چهره به چهره برای 1306 نفر توسط کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها برگزار شده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 304499
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه