نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد:
سازمان دامپزشکی کشور لشکر عظیمی همچون ارتش است که بسیجی وار در راستای تولید غذای سالم و حلال در جامعه فعالیت می نماید.
جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان در شهرستان جدیدالتاسیس بمپور با حضور حجة الاسلام و المسلمین تقوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، در این جلسه رئیس و معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان، امام جمعه شهرستان ایرانشهر، فرماندار بمپور، مدیرکل دامپزشکی استان و جمعی از مدیران و مسئولین ادارات تابعه حضور یافتند.
در این جلسه، مدیر کل دامپزشکی استان درخصوص اقدامات کلی سازمان دامپزشکی کشور از جمله رصد و پایش و کنترل بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام، نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراحل تولید و توزیع فرآورده های خام دامی و غذای حلال و سالم در جامعه و همچنین ظرفیت های استان در زمینه دامپزشکی توضیحاتی را عنوان نمود.
حجة الاسلام والمسلمین تقوی با تاکید بر اهمیت کار دامپزشکی گفت: سازمان دامپزشکی کشور لشکر عظیمی همچون ارتش است که در راستای تولید غذای سالم و حلال در جامعه، بسیجی وار فعالیت می نماید.
وی افزود: سلامت جامعه ارتباط نزدیکی با تلاش های دامپزشکان دارد همانطور که وزارت بهداشت متولی سلامت مردم است دامپزشکی نیز با همان حساسیت در سلامت دام و به دنبال آن در سلامت جامعه نقش به سزایی دارد و این در حالی است که مردم این سربازان گم نام عرصه سلامت را به درستی نمی شناسند.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ابراز داشت: دغدغه ی ما باید کار فرهنگی و اصلاح الگوی مصرف باشد همانطور که دغدغه ی مقام معظم رهبری بوده؛ لذا حوزه ی نمایندگی ولی فقیه آماده همکاری با تمامی افرادی است که در حوزه بهبود معیشت مردم فعالیت دارند و به ویژه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور که فعالیتشان در راستای امنیت غذایی جامعه است.
وی عنوان داشت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی نهاد علمی هستند و برای قدرتمندتر شدن باید به علم خود بیافزایند و عملشان پایه و اساس علمی داشته باشد چرا که عمل بدون علم کارایی ندارد.
در این جلسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان داشت: استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های بالقوه بسیاری بوده که می توان در حوزه کشاورزی و دامپروری این ظرفیت ها را به حالت بالفعل رساند و حتی بخش قابل توجهی از گوشت کشور را تامین کرد.
نظر دهید