• 1403/03/25 - 12:04
  • تعداد بازدید : 178
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سخنرانی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی شهرستان زاهدان:

توصیه ها و هشدارهای بهداشتی دامپزشکی جدی گرفته شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه شهرستان زاهدان که با حضور احاد مردم و مسئولین شهرستانی برگزار شد ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی از مردم خواست تا توصیه های بهداشتی دامپزشکی را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام جدی بگیرند.
 
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان بیان داشت: در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در راستای اطلاع‌رسانی و افزایش سطح آگاهی هم استانی‌های عزیز براساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور با اجرای طرح تشدید نظارتی بهداشتی و شرعی نسبت به ارائه خدمات به هم استانی های عزیز اقدام می‌کند.
 
دکتر سرگزی ادامه داد: آنچه در اجرای این طرح موثر است ارائه توصیه‌های بهداشتی و شرعی است و یکی از این جایگاه‌ها محل برگزاری نماز جماعت است. هم‌اکنون کارشناسان دامپزشکی در مکان‌های عرضه دام آماده خدمت‌رسانی و نظارت بهداشتی بر دام‌ها هستند و در روز عید قربان ۶۷ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی استان متشکل از ۱۲۵ نفر ناظر بهداشتی شامل ۴۵ دامپزشک و ۸۰ نفر کارشناس نظارت بر فرآورده های خام دامی، ۱۳ ناظر شرعی و ۶۰ ذابح ساماندهی و در مراکز عرضه دام، کشتارگاه‌ها آماده ارائه خدمات از قبیل نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در مکان‌های مشخص شده و کشتارگاه‌ها به هم استانی های عزیز خواهند بود.
 
دکتر سرگزی با تاکید بر تعیین میدان عرضه دام و حضور ناظرین بهداشتی در میادین اصلی جهت ارائه خدمات بهداشتی و شرعی از شهروندان خواست: از ذبح دام در منازل و رهاسازی خونابه به معابر عمومی خودداری کنند که این منجر به آلودگی محیط زیست و انتشار بیماری کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می‌شود. همچنین دام قربانی را از مکان‌های مشخص شده عرضه دام تهیه کنند و برای قربانی کردن، دام را به کشتارگاه‌ها منتقل کنند. کشتارگاه‌های استان جهت ارائه خدمات کشتار به هم استانی‌های عزیز با حضور ناظرین بهداشتی و شرعی در این روز آماده خدمت هستند.
 
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: توصیه مهم و تاکید ما بر کشتار دام در کشتارگاه‌های استان است و گوشت استحصالی بعد از ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش خوراکی بعد از ۷۲ ساعت مصرف گردد و در زمان خرد کردن گوشت از وسایل دستکش و عینک استفاده کنید.
 
دکتر سرگزی تصریح کرد: در صورت بروز هر گونه مشکل و یا مشاهده موارد غیر طبیعی از قبیل کیست های انگلی بر روی جگر یا گوشت، زردی گوشت، مرطوب بودن لاشه( نشانه تب هست) و یا وجود برآمدگی های شبیه برنج از مصرف آن گوشت و یا بافت های غیر طبیعی جدا خودداری کنند و در این راه می توانند از راهنمایی همکاران دامپزشکی در شهرستان ها و یا از طریق سامانه ۱۵۱۲ مشکلات خود را در میان بگذارند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 321576
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه