• 1403/07/28 - 09:38
  • تعداد بازدید : 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیش از 23 هزار و 600 مورد بازدید بهداشتی دامپزشکی از مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآورده‌های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در خصوص نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر اماکن تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی گفت: با توجه به اهمیت سلامت فرآورده‌های خام دامی، یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی این فرآورده ها می‌باشد و سازمان دامپزشکی برنامه‌های مختلفی در طول سال در دست اجرا دارد تا اطمینان حاصل  شود که فرآورده های سالم و بهداشتی به دست مصرف کنندگان می‌رسد. بدین منظور در تمام ایام سال اکیپ‌های بازرسی و نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآورده ها نظارت می‌نمایند.

وی ادامه داد: 23616 مورد بازدید از مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در یکسال گذشته در استان انجام و منجر به کشف 1062 تخلف بهداشتی شد.
دکتر سرگزی اظهار کرد: این بازدیدها منجر به کشف و معدوم‌سازی فرآورده‌های خام دامی استان به میزان 98000 کیلوگرم گردید.
وی افزود: مجموعه دامپزشکی تمام تلاش خود را در تضمین امنیت و ایمنی غذایی و نظارت بر چرخه تولید و توزیع فرآورده‌ها را به کار می‌گیرد اما در این میان ممکن است افرادی سودجو به تخلفاتی در جهت منافع خود گام بردارند که در این مدت؛ طی بازرسی‌های بعمل آمده، 186 مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع و 146 واحد متخلف پلمب شد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در یکسال گذشته قریب به 21 هزار راس دام سبک، بیش از 68 هزار راس/نفر دام سنگین و بیش از 3 میلیون و 600 هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های استان کشتار شده است که نسبت به مدت مشابه گذشته کشتار دام سبک و سنگین 3 برابر افزایش یافته است.
وی افزود: همچنین در مدت زمان ذکر شده، تعداد 436  فقره انواع پروانه شامل صنایع وابسته به دام، تاسیس و بهره‌برداری کارخانجات و کشتارگاه‌ها، مسئول فنی بهداشتی و دستیاران، پروانه ساخت و تولید و پروانه خودرو توسط اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان صادر/تمدید شده است.
دکتر سرگزی اظهار کرد: از آنجایی که عرضه دام زنده و کشتار غیرمجاز دام مهم بوده که به علت عدم نظارت بهداشتی و شرعی بر دام و گوشت عرضه شده خطر جدی ابتلاء به بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام به عنوان یک معضل به ویژه تب کریمه کنگو  وجود دارد، از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود از خرید هرگونه گوشت دام و طیوری که در خارج از کشتارگاه کشتار شده و در مراکز غیر مجاز عرضه می‌شود خودداری نمایند تا سلامت خود و خانواده شان به خطر نیفتد.
وی در پایان از همه مردم استان خواست در کنار نظارت‌های کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی اگر تخلفی مشاهده کردند مراتب را به سامانه پاسخگویی 1512 دامپزشکی گزارش کنند تا اقدامات و پیگیری‌های لازم انجام شود.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 328631
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه