در استان سیستان و بلوچستان انجام شد:
بازرسی، نظارت و کنترل بر فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سال 99
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان عنوان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 18 هزار عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی در کشتارگاه های دام و طیور و مراکز تولید و عرضه در سطح استان سیستان و بلوچستان توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی انجام گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی گفت: در تمامی کشتارگاه های سطح استان، علاوه بر استقرار نیروی ناظر بهداشتی و ناظر برذبح شرعی ، بازدید های بهداشتی حاکمیتی اداره کل و ادارات دامپزشکی شهرستان، قبل و بعد از کشتار، به جهت اطمینان از سلامت و حلیّت فرآورده خام دامی تولیدی به صورت تمام وقت انجام می گیرد.
وی بیان داشت: با توجه به این که تولید سالم و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی مناسب، سلامت و امنیت غذایی افراد یک جامعه را تضمین می نماید، در بازرسی و نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی و تشکیل اکیپ بازدید مشترک با سایر دستگاه های مرتبط، افزون بر 18 هزار مورد عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی از طریق بررسی شرایط و نمونه برداری از فرآورده های خام دامی در سال جاری در استان انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این بازدید ها بیش از 700 مورد تخلف و مورد غیر بهداشتی مشاهده گردیده که در این موارد با انجام 316 مورد نمونه برداری و تشکیل پرونده، افزون بر 200 مورد ارجاع به مراجع قضایی صورت پذیرفته که با طی مراحل قانونی و مطابق دستور مراجع قضایی منجر به ضبط حدود 700 تن و معدوم سازی نزدیک به 40 تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیربهداشتی گردید که تهدیدی جدی برای سلامت جامعه و شهروندان به شمار می آمد.
ایشان اظهار داشت: این بازدیدها در ایام نوروز و ایام تعطیل به صورت کشیک کارشناسان نیز ادامه خواهد داشت، اداره کل و ادارات دامپزشکی در سطح استان با شماره مستقیم 1512 آماده دریافت گزارشات و پاسخگویی به شهروندان میباشند.
در این راستا دکتر حسینی از همه دستگاه های مرتبط، اعم از علوم پزشکی و سایر سازمان های اجرایی و قضایی که در زمینه بهداشت جامعه و مردم فعال هستند تقدیر وتشکر نموده، و داشتن سال پربار و جامعه ای سالم برای هموطنان آرزو نمودند.
نظر دهید