بازرسی و ممیزی رسمی از کارخانه تولید کنسرو ماهی به منظور تمدید کد ECو IR

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: به منظور نظارت، ردیابی زنجیره تولید از ابتدا تا انتهای تولید محصول و در راستای اثر بخشی و ارزش افزوده بر محصولات تولیدی همچنین اجرای طرح تضمین کیفیت گوشت آبزیان، و رعایت قوانین بین المللی، واحد های فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو و کارخانجات کنسرو سازی توسط کارشناسان و ممیزین رسمی سازمان دامپزشکی ممیزی شده و در صورت احراز شرایط، پروانه بهداشتی کد اتحادیه اروپا (EC) و کد اوراسیا (IR) صادر می گردد.
دکتر جانفدا گفت: کد EC و IR، کدهای بهداشتی بین المللی است که تولید کنندگان پس از اخذ آن از سازمان دامپزشکی کشور، قادر به صادرات محصول به کشورهای اروپایی و اوراسیا می شوند و در این خصوص مسایل و موارد از قبیل GMP واحد ( مدیریت خوب تولید ) و نحوه پیاده سازی سیستم HACCP، بررسی مستندات، رعایت و بکارگماری الزامات وقوانین بین المللی بازرسی وممیزی میگردد.
وی افزود: در این راستا و به منظور تمدید پروانه بهداشتی کد اتحادیه اروپا EC و کد اوراسیا IR یکی از کارخانههای تولید کنسرو ماهی واقع در شهرستان کنارک توسط کارشناسان و ممیزین اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بازرسی و ممیزی شد که کد مزبور در صورت تایید نهایی روی بسته بندی محصول درج می شود و توسط خریدار قابل مشاهده است.
نظر دهید