با اعمال نظارتهای بهداشتی برای رعایت حقوق مصرف کنندگان، 80 تن فرآوردههای خام دامی معدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اهمیت سلامت فرآوردههای خام دامی، یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی این فرآوردهها میباشد و سازمان دامپزشکی برنامههای مختلفی در طول سال در دست اجرا دارد تا اطمینان حاصل شود که فرآوردههای سالم و بهداشتی به دست مصرف کنندگان میرسد. بدین منظور در تمام ایام سال اکیپهای بازرسی و نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآوردهها نظارت مینمایند.
وی افزود: در این راستا در سال 1403 تاکنون کارشناسان دامپزشکی بر کشتار بیش از 2 میلیون و ششصد هزار قطعه طیور، 26412 راس گاو، 4840 نفر شتر و 5379 راس گوسفند و بز در کشتارگاههای استان نظارت نمودند تا گوشت سالم و بهداشتی تولید شود. همچنین در این مدت بیش از 18 هزار مورد بازدید از مراکز نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردهها صورت گرفت که 807 مورد غیربهداشتی کشف شد و 659 مورد نمونهبرداری از محصولات مشکوک منجر به معدوم سازی 80 تن فرآورده غیربهداشتی گردید. در این خصوص 134 متخلف به مراجع قضایی معرفی و 90 مرکز غیربهداشتی پلمب شد.
دکتر سرگزی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از مخاطرات جدی بهداشتی عرضه دام زنده و کشتار غیرمجاز دام میباشد که به علت عدم نظارت بر دام و گوشت عرضه شده خطر جدی شیوع بیماریهای واگیر و خطرناک وجود دارد، از شهروندان عزیز تقاضا میشود از خرید هرگونه گوشت دام و طیوری که در خارج از کشتارگاه کشتار شده و در مراکز غیر مجاز عرضه میشود خودداری نمایند تا سلامت خود و خانوادهشان به خطر نیفتد.
نظر دهید