• 1403/12/11 - 08:38
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آماده باش ۶۱ اکیپ دامپزشکی استان در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز 1404

مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بمنظور تامین فرآورده سالم و حلال و همچنین اهمیت ارتقاء سطح  بهداشت و سلامت مصرف کنندگان این محصولات، نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ تشدید می گردد و در زمان اجرای این طرح کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان در قالب اکیپ های ویژه نظارت بهداشتی و شرعی، کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز عرضه، رستورانها و .... را بر عهده دارند.
 
در ادامه، وی عنوان داشت: در مدت زمان اجرای این طرح تعداد ۶۱ اکیب ثابت و سیار و ۱۰۴ نفر در قالب بازرس بهداشتی و ۲۵ نفر ناظر شرعی به صورت دو شیفت صبح و عصر وظیفه نظارت بر مراکز عرضه را انجام می دهند؛ این طرح با همکاری دستگاههای چون تعزیرات حکومتی، وزارت بهداشت، دادستانی، نیروی انتظامی و... اجرا می گردد.
 
مدیرکل دامپزشکی استان تاکید نمود: به شهروندان توصیه می‌شود محصولات و فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه نمایند و از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری نمایند.
 
وی تصریح کرد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از شیر، گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل و.... از مزرعه تولید تا سفره مصرف را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف، در همه مراحل برخورد خواهد شد. 
 
دکتر سرگزی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی نظارت بر تولید، عرضه و نگهداری فراورده های خام دامی گفت: اصناف و مراکز عرضه مواد خام دامی از دپوی لاشه دام سبک و سنگین و مرغ تازه سرد اجتناب نمایند. نظارت مستمر کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در قالب اکیپ های ثابت و سیار، بر تولید، حمل و نقل و عرضه فراورده های خام دامی در جهت اطمینان شهروندان از سلامت و بهداشت محصولات دامی و تأمین سلامت این فراورده ها جهت مصرف کنندگان و مسافران نوروزی خواهد بود.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334988
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه