آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی نیاز اصلی چابهار است
مدیرکل بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: شهرستان چابهار در صادرات و واردات کالاهای اساسی، دام زنده و فرآورده های خام دامی نیاز به آزمایشگاه تخصصی در حوزه دامپزشکی دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمد کریمی نیا روز سه شنبه در بازدید از ظرفیت های واردات دام و فرآورده های دامی چابهار اظهار داشت: یکی از مهمترین بخش های ارگان های نظارتی بهداشتی مانند دامپزشکی آزمایشگاه است که چشم بینا در امر نظارت و بررسی کیفیت محصولات تولیدی، فرآورده ها و محصولات وارداتی به کشور محسوب می شود.
وی افزود: آزمایشگاه دامپزشکی با توجه به ماهیت کاری نقش بسیار حساس و ویژه ای در مباحث مربوط به پدافند غیرعامل زیستی دارد.
مدیرکل بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با توجه به پایش بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام آزمایشگاه می تواند یکی از با اهمیت ترین اهرم های بازدارنده بیوتروریسم و پدافند غیرعامل زیستی در ابعاد بهداشتی و اقتصادی باشد.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص شهرستان چابهار در صادرات و واردات کالاهای اساسی، دام زنده و فرآورده های خام دامی نیاز به آزمایشگاه تخصصی در حوزه دامپزشکی دارد.
معاون مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار نیز گزارشی از خدمات این نهاد از جمله نظارت بهداشتی بر روند پرورش، تولید و استحصال انواع آبزیان نظیر میگو و ماهی پرورشی در قفس، نظارت بر واردات دام زنده و نهاده های دامی از زمان ورود به کشور از طریق بندر چابهار تا زمان رسیدن به مقصد ارائه کرد.
اولیا میرلاشاری افزود: هم اینک در دامپزشکی چابهار یک آزمایشگاه فعال وجود دارد و یک آزمایشگاه دیگر نیز در حال ساخت است.
وی ادامه داد: ساخت این آزمایشگاه با هدف انجام آزمایشات کنترل کیفی میکروبی و شیمیایی بر روی محصولات و فرآورده های دامی به جهت مصرف داخلی، صادرات و واردات انواع آبزیان، واردات خوراک و نهاده های دامی، ماهیان وارداتی،گوسفند و ذرت دامی است.
رئیس اداره دامپزشکی چابهار گفت :کنترل سلامت میگو از زمان لاروی(تکثیر)، پرورش، برداشت، فرآوری، بسته بندی و صدور مجوز حمل بهداشتی قرنطینه ای به داخل و خارج از کشور از دیگر اهداف آزمایشگاه است
نظر دهید