در چابهار انجام شد:
558 مورد بازدید از مراکز فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی چابهار انجام شد
چابهار- ایرنا- معاون مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار گفت: کارشناسان این اداره امسال ۵۵۸ مورد بازدید کارشناسی از مراکز بستهبندی، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام دادند تا در صادرات و یا عرضه محصولات در بازار مشکلی نباشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، به نقل از خبرگزاری ایرنا - چابهار، دکتر اولیا میرلاشاری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بنا بر وظایف سازمان دامپزشکی هر محصول و فرآورده خام دامی اصطلاحاً از مزرعه تا سفره تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی است.
وی افزود: بر همین اساس از ابتدای تاسیس و شروع به کار یک کارگاه یا کارخانه فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی تا هنگام تولید و عرضه و جذب نیروهای فنی سازمان دامپزشکی بر این مراکز نظارت دارد.
وی بیان کرد: کارشناسان واحد نظارت و صدور پروانه اداره دامپزشکی چابهار از ابتدای سال جاری بر فعالیت خودروهای حمل، کشتی و لنج حامل فرآوردههای خام دامی و بهویژه فرآوردههای دریایی نظارت داشته و این خودروها پس از اخذ مجوز بهداشتی از سوی دامپزشکی مجاز به انجام فعالیت هستند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار ادامه داد: کارخانهها و کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی که قصد صادرات محصولات خود به کشورهای اتحادیه اروپا،روسیه، حوزه خلیجفارس و کشورهای جنوب شرق آسیا را دارند میبایست دارای کد IR و EC باشند.
میرلاشاری تصریح کرد: کد IR مجوزی است که پس از بازدید و بررسی کارشناسان دامپزشکی درصورتیکه مراکز واجد شرایط فنی و بهداشتی مطابق با دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور باشند تعلق میگیرد و همچنین کد EC مجوز صادراتی به اتحادیه اروپا و برخی کشورهای دیگر است.
وی گفت: بیشک بهبود شرایط بهداشتی شرکتهای فرآوری و بستهبندی سبب بازارپسندی محصولات در بازارهای جهانی و در نتیجه ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری می شود.
نظر دهید