• 1404/02/01 - 01:39
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقش مسئولین فنی بهداشتی در صنعت میگو عاملی تعیین کننده در تداوم و ارتقا تولید استان می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، باعنایت جایگاه ویژه تولید میگو در صنعت آبزی پروری و صادرات غیرنفتی کشور و اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در تداوم تولید بدون بیماری استان، جلسه‌ای تخصصی با حضور مسئولین فنی بهداشتی مراکز تکثیر میگو، با محوریت بررسی ضوابط پایش، مراقبت هدفمند، کنترل و پیشگیری از بیماری‌های میگو در محل اداره دامپزشکی شهرستان کنارک برگزار شد.

در این نشست، موضوعاتی همچون بیماری نکروز حاد هپاتوپانکراس (AHPND)، برنامه ملی راهبردی کنترل بیماری لکه سفید (WSSV) و همچنین الزامات بهداشتی و فنی تولید میگو در سال زراعی ۱۴۰۴ مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کارشناسان دامپزشکی ضمن تشریح اصول پیشگیرانه، بر اهمیت اجرای دقیق دستورالعمل‌های فنی و پایش‌های منظم بهداشتی در مراحل مختلف تولید، به‌ویژه در مراکز تکثیر، تأکید کردند.

همچنین در این جلسه بر لزوم همکاری مستمر مراکز تکثیر با اداره دامپزشکی، ارسال به‌موقع نمونه‌ها به آزمایشگاه‌های مرجع و رعایت الزامات امنیت زیستی به عنوان اصلی‌ترین محورهای کاهش بیماری‌ها در سال پیش‌رو تأکید شد.

هدف از برگزاری این جلسه، ارتقاء سطح آگاهی فنی مسئولین مراکز تکثیر و هماهنگی برای آغاز یک دوره تولید سالم، پایدار و موفق در سال زراعی جدید عنوان شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان کنارک
  • کد خبر : 338077
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید