• 1404/02/30 - 22:39
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عرضه مرغ زنده و کشتار خارج از کشتارگاه مغایر با ضوابط بهداشتی دامپزشکی و تهدید علیه سلامت عمومی می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک با حضور میدانی در سطح شهر، از آخرین وضعیت عرضه مرغ زنده و فعالیت واحدهای مرغ‌پرکنی بازدید و ارزیابی به عمل آورد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک گفت: بر اساس گزارش ارائه‌شده، مهم‌ترین علت ممنوعیت عرضه مرغ زنده، رعایت‌نشدن اصول بهداشتی در محل‌های کشتار و ذبح طیور توسط واحدهای غیرمجاز مرغ‌پرکنی است. این واحدها غالباً فاقد شرایط بهداشتی لازم بوده و فرآیند ذبح نیز بدون رعایت موازین شرعی انجام می‌پذیرد.

وی ادامه داد: تجهیزات ذبح و پرکنی در این مراکز به‌صورت مشترک استفاده می‌شود و پرکنی مرغ‌ها در خونابه باقی‌مانده از ذبح‌های قبلی صورت می‌گیرد؛ این در حالی است که مرغ‌های کشتار روز در کشتارگاه‌های صنعتی، تحت نظارت ناظران بهداشتی و ناظران ذبح شرعی دامپزشکی، ذبح، بسته‌بندی و توزیع می‌شوند.

رافعی افزود: فعالیت این واحدهای غیرمجاز علاوه بر تهدید سلامت عمومی، موجب ایجاد آلودگی محیطی ناشی از فضولات و لاشه‌ها و در نتیجه جذب حیوانات موذی، سگ‌های ولگرد و حشرات می‌شود. برابر ضوابط و مقررات بهداشتی، عرضه طیور زنده در سطح شهر ممنوع بوده و فرآیند کشتار طیور صرفاً باید در کشتارگاه‌های صنعتی مجاز و تحت نظارت دامپزشکی انجام شود. در همین راستا، اداره دامپزشکی زهک با تأکید بر نقش مردم در مقابله با این معضل، از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده، به جای خرید مرغ زنده، از مرغ کشتار روز بسته‌بندی‌شده با نظارت دامپزشکی استفاده کنند. گفتنی است در سال گذشته، ۱۲ واحد غیرمجاز مرغ‌پرکنی جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان زهک
  • کد خبر : 339292
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

admin ادمین پورتال سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید