در شهرستان زهک انجام شد:
برگزاری کلاس آموزشی، ترویجی با موضوع بهداشت عرضه فرآورده های خام دامی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک از برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی برای اصناف عرضه کننده فرآورده های خام دامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، علی رافع شیخی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک گفت: با عنایت به سیاست های سازمان دامپزشکی کشور و کارگروه پیشگیری از انتشار بیماری های مشترک انسان و دام شهرستان و همچنین با هدف کاهش مخاطرات بهداشتی، تامین سلامت مصرف کنندگان و تحقق امنیت غذایی، کلاس آموزشی_ ترویجی با موضوع آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و دام و بهداشت عرضه فرآورده های خام دامی ویژه صنوف مرتبط در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار گردید.
وی در ادامه بیان داشت: در این کلاس آموزشی که با مشارکت شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار گردید کارشناسان دامپزشکی با معرفی مهم ترین بیماری های مشترک بین دام و انسان، توزیع بروشور و نمایش کلیپ های آموزشی مطالبی در خصوص نحوه صحیح نگهداری و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی بیان داشتند.
گفتنی است، در پایان ضمن ارزیابی چالش های بهداشتی شهرستان، مقرر گردید برای حاضرین در جلسه گواهی دوره آموزشی نیز صادر گردد.
نظر دهید