با نزدیک شدن به ایام نوروز در شهرستان زابل صورت پذیرفت:
طرح کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زابل از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، داریوش سرگزی گفت: با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۳ اسفند ماه آغاز گردیده است.
وی عنوان داشت: در بازدیدهای مشترک که با حضور ادارات تعزیرات حکومتی، دامپزشکی، مرکز بهداشت و صمت صورت گرفت، سنجرانی فرماندار ویژه شهرستان زابل ضمن استقبال از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی، تاکید کرد با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآورده های خام دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان به منظور تامین سلامت و امنیت غذایی جامعه، بازدید ها به صورت مستمر ادامه یابد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زابل اظهار داشت: به همین منظور و در راستای تامین سلامت، امنیت و ایمنی غذایی شهروندان در این ایام، بازدید های نظارتی بهداشتی و شرعی دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی ها، مراکز عرضه مرغ و ماهی، لبنیاتی ها، رستوران ها، تالارهای پذیرایی، مراکز عرضه عمده تخم مرغ، کبابی ها و آشپزخانه ها به صورت روزانه و در دو شیفت صبح و عصر انجام می شود.
وی افزود: توصیه می شود شهروندان در تامین فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود از مراکز معتبر به تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری و مهر تایید سلامت دامپزشکی توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب از طریق سامانه ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی گردد.
گفتنی است، این طرح با حضور کارشناسان دامپزشکی در قالب سه اکیپ ثابت و سیار جهت نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی از ۱۳ اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان در شهرستان زابل اجرا می گردد
نظر دهید