• 1400/06/20 - 10:40
  • تعداد بازدید : 720
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان زاهدان انجام شد:

ادامه نظارت های بهداشتی دامپزشکی و معرفی به مراکز قانونی تا زمان وجود تخلف بهداشتی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان اظهار داشت: در گشت مشترک دامپزشکی و سایر دستگاه های مرتبط از مراکز تهیه غذای گرم در سطح شهرستان بیش از 11 مرکز به علت عدم رعایت بهداشت پلمپ گردید.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر جواد راشکی گفت: از جمله وظایف اصلی دامپزشکی حفظ امنیت غذایی و نظارت بر تامین غذای سالم در سطح جامعه می باشد که در این راستا دامپزشکی علاوه بر نظارت بهداشتی بر مراحل تولید و توزیع فرآورده خام دامی، بر رعایت بهداشت و شرایط نگهداری فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی مورد استفاده در رستوران ها، کبابی ها، فست فود و نمایندگی های مرغ گرم و کشتار روز نیز نظارت مستقیم و مستمر دارد.

وی بیان داشت: کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های بهداشتی به همراه کارشناسان و مسئولینی همچون دادیار حقوق عامه، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت و شهرداری به گشت و نظارت بر شرایط عرضه ی بهداشتی مواد غذایی در سطح شهرستان می پردازند که در این بین نظارت بر شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه ی فرآورده های خام دامی بر عهده کارشناسان بهداشتی دامپزشکی این اکیپ ها می باشد.

دکتر راشکی اذعان داشت: در هفته گذشته طی این گشت های مشترک تعداد 11 مرکز از قبیل رستوران، فست فود، کبابی و نمایندگی های مرغ گرم و کشتار روز به دلیل تخلفات بهداشتی و عرضه نامناسب فرآورده های خام دامی ضمن جمع آوری بیش از 300 کیلوگرم فرآورده ی خام دامی غیر بهداشتی و ناسالم، به دستور مرجع قضایی پلمپ گردید و متخلفین به دادسرای عمومی زاهدان جهت تشکیل پرونده قضایی معرفی گردیدند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان زاهدان
  • کد خبر : 276839
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید