• 1400/06/20 - 10:40
  • تعداد بازدید : 612
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان زاهدان انجام شد:

ادامه نظارت های بهداشتی دامپزشکی و معرفی به مراکز قانونی تا زمان وجود تخلف بهداشتی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان اظهار داشت: در گشت مشترک دامپزشکی و سایر دستگاه های مرتبط از مراکز تهیه غذای گرم در سطح شهرستان بیش از 11 مرکز به علت عدم رعایت بهداشت پلمپ گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر جواد راشکی گفت: از جمله وظایف اصلی دامپزشکی حفظ امنیت غذایی و نظارت بر تامین غذای سالم در سطح جامعه می باشد که در این راستا دامپزشکی علاوه بر نظارت بهداشتی بر مراحل تولید و توزیع فرآورده خام دامی، بر رعایت بهداشت و شرایط نگهداری فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی مورد استفاده در رستوران ها، کبابی ها، فست فود و نمایندگی های مرغ گرم و کشتار روز نیز نظارت مستقیم و مستمر دارد.

وی بیان داشت: کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های بهداشتی به همراه کارشناسان و مسئولینی همچون دادیار حقوق عامه، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت و شهرداری به گشت و نظارت بر شرایط عرضه ی بهداشتی مواد غذایی در سطح شهرستان می پردازند که در این بین نظارت بر شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه ی فرآورده های خام دامی بر عهده کارشناسان بهداشتی دامپزشکی این اکیپ ها می باشد.

دکتر راشکی اذعان داشت: در هفته گذشته طی این گشت های مشترک تعداد 11 مرکز از قبیل رستوران، فست فود، کبابی و نمایندگی های مرغ گرم و کشتار روز به دلیل تخلفات بهداشتی و عرضه نامناسب فرآورده های خام دامی ضمن جمع آوری بیش از 300 کیلوگرم فرآورده ی خام دامی غیر بهداشتی و ناسالم، به دستور مرجع قضایی پلمپ گردید و متخلفین به دادسرای عمومی زاهدان جهت تشکیل پرونده قضایی معرفی گردیدند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان زاهدان
  • کد خبر : 276839
کلمات کلیدی
pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

pusiba روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید