ورود معاون سازمان دامپزشکی کشور به بندر چابهار در جنوب استان سیستان و بلوچستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر داریوش سرگزی معاونت مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار از سفر دکتر حسن اختیار زاده؛ معاونت پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در معیت دکتر هادی تبرائی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، دکتر امان الهی معاونت دفتر نظارت و دکتر حمید جانفدا رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان به منظور بررسی ممیزی کارخانجات کنسرو سازی، کشتارگاه ها و شرکت های فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو جهت صدور و تمدید کد های IVC، IR و EC به بندر چابهار خبر داد.
وی گفت: در این بازدیدها دکتر اختیار زاده با تاکید بر نقش و موقعیت استراتژیک بندر چابهار در حوزه تولید و پیشگیری از وقوع بیماری ها، اجرای ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور را عامل مهمی جهت تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و رمز ورود محصولات تولیدی به بازارهای بین المللی عنوان کردند.
شایان ذکر است در حوزه عملکردی معاونت اداره کل و اداره دامپزشکی چابهار ۱۴ کارخانه کنسرو ماهی، ۱۹ مرکز فرآوری و بستهبندی ماهی و میگو، ۳ کشتارگاه دام، ۱ کارخانه تولید دارو و ۵ کارخانه تولید پودر ماهی وجود دارد که از این تعداد ۶ واحد متقاضی صادرات فرآورده های خام دامی و شیلاتی می باشند که با برنامه ریزی مناسب توسط هیئت نظارتی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، تمامی مراحل فعالیت آن ها از تحویل گیری نمونه و سالن عمل آوری تا پایان مراحل آماده سازی و تولید محصول نهایی و سردخانه ها و انبار های نگهداری این مراکز مورد بازدید قرار گرفت و ضمن ممیزی واحد، مستندات رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
معاونت مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار اذعان داشت: بازدیدکنندگان اجرای نظامنامه در این مراکز را، به منظور رعایت بهینه دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور و رعایت اصول حصپ (HACCP) را مورد بررسی قرار دادند و در پایان ممیزی، موارد لازم در راستای تحقق اهداف بهداشتی، ارائه شد.
نظر دهید