• 1398/06/23 - 11:11
  • تعداد بازدید : 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با توجه به شیوع تب کنگو در سیستان و بلوچستان انجام شد:

کنترل تب کریمه کنگو نیازمند همکاری و همراهی مردم است

مدیرکل دامپزشکی استان بیان کرد: برخلاف اقدامات پیشگیرانه و فعالیت های دامپزشکی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو شاهد شیوع این بیماری هستیم که عمدتا به دلیل سهل انگاری و بی توجهی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی نسبت به هشدارهای بهداشتی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان گفت:بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی قابل انتقال بین انسان و دام است که به دلیل شرایط مرزی و اجتمائی در این استان شیوع بیشتری داشته و نیازمند اصلاح الگوی مصرف این فرآورده ها توسط مردم هستیم.

دکتر حسینی افزود: این اداره کل تمامی سعی خود را برای پیشگیری و اطلاع رسانی به موقع جهت جلوگیری از شیوع این بیماری انجام می دهد که مهمترین مسئله در این زمینه آموزش همگانی و اطلاع رسانی عمومی در کنار سایر اقدامات لازم مانند سمپاشی دام و جایگاه دامی در کانون های بیماری، تشکیل کمیته های مبارزه با کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان ها، تشکیل اکیپ های مشترک بازرسی با دانشگاه علوم پزشکی و جلسات هماهنگی و برنامه ریزی مرتبط درخصوص کنترل بیماری با سایر دستگاه های مرتبط است.

در ادامه، وی اظهار داشت: در کنار تمامی اقدامات انجام شده در خصوص این بیماری، پیشگیری از آن نیازمند توجه ویژه مردم، دامداران و سلاخان به هشدارهای دامپزشکی و رعایت نکات ایمنی بیان شده مانند خرید از مراکز عرضه مجاز، عدم ذبح دام در خارج از کشتارگاه و نگه داری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه سانتیگراد) است که در صورت عدم دقت به این نکات، برخلاف اقدامات و تلاش های دامپزشکی و سایر ارگان های ذیربط شاهد بروز و شیوع این بیماری خطرناک خواهیم بود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 243544
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه