• 1398/10/11 - 10:20
  • تعداد بازدید : 529
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رعایت بهداشت و امنیت زیستی، مهمترین ساختار صنعت مرغ گوشتی

عبدالحسین محبوبی گفت: یکی از مهمترین ساختار صنعت مرغ گوشتی رعایت بهداشت و امنیت زیستی است که نظارت کارشناسان دامپزشکی بر رعایت آن در مرغداری ها، برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری ها امری ضروری است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، عبدالحسین محبوبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراوان، از نظارت کارشناسان این اداره بر بیش از 780هزار قطعه جوجه گوشتی از ابتدای سال 98 تاکنون، در این شهرستان خبر داد.

عبدالحسین محبوبی گفت: نظارت بر بهداشت و ضدعفونی مرغداری ها، رعایت بهداشت در حمل و جابه جایی جوجه یک روزه گوشتی، پایش و مراقبت فعال و غیرفعال در زمان جوجه ریزی، انجام آزمایش های ضروری با همکاری بخش خصوصی و نظارت بر سلامت مرغ در هنگام فروش، با هدف شناسایی و کنترل سریع بیماری های احتمالی به صورت مستمر و روزانه در شهرستان سراوان انجام می شود.

وی افزود: باتوجه به هم مرز بودن شهرستان سراوان با کشور پاکستان و همچنین فرارسیدن فصل مهاجرت پرندگان آبزی و کنار آبزی، اهمیت  نظارت بر بهداشت و کنترل بیماری ها توسط اداره دامپزشکی را چند برابر می نماید.

رئیس دامپزشکی سراوان اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران این اداره، تاکنون بیماری خاصی در منطقه گزارش نشده است و از مردم درخواست نمود درصورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و تلفات در طیور مراتب را از طریق سامانه 1512 به اداره دامپزشکی سراوان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان سراوان
  • کد خبر : 247717
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید