• 1398/03/25 - 09:21
  • تعداد بازدید : 486
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان زهک

رئیس اداره دامپزشکی زهک از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک از برگزاری اولین کار گروه سلامت و امنیت غذایی در سال 98 که با حضور تمامی اعضاء در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد خبر داد.

علی رافع شیخی گفت: در این جلسه  گزارشی از آخرین وضعیت بیماری های دامی  و مجموعه اقدامات صورت گرفته بالاخص برگزاری دوره های آموزشی – ترویجی توسط اداره دامپزشکی زهک ارائه گردید و با اشاره به موثر بودن اقدامات صورت گرفته در سنوات گذشته در کنترل بیماری هاری  خواستار اقدام جدی و موثر در خصوص اتلاف سگ های ولگرد بالاخص در مناطق روستایی شد و کنترل با این بیماری را منوط به واکسیناسیون و اتلاف سگ های بلاصاحب به صورت  همزمان دانست.

وی در ادامه به اهمیت طی دوره پیش سرد لاشه های استحصالی و لزوم تجهیز کشتارگاه سنتی زهک به اتاق پیش سرد شد اشاره کرد که می تواند نقش موثری در کاهش مخاطرات  بیماری ها بویژه بیماری مشترک تب کریمه کنگو داشته باشد .

در خاتمه مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک ضمن تاکید بر موارد ارائه شده توسط دامپزشکی، عملکرد این اداره را مثبت ارزیابی نمود .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان زهک
  • کد خبر : 133542
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید