• 1398/01/21 - 13:20
  • تعداد بازدید : 633
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در ایام نوروز، 2 هزار و 586 مورد بازرسی از اماکن تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان صورت گرفت

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: 2 هزار و 586 مورد بازرسی از اماکن تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی سیستان و بلوچستان صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی  از 25 اسفند سال گذشته آغاز شده و تا 17 فروردین امسال ادامه داشت.

وی اظهار داشت: 20 اکیپ ثابت و 24 اکیپ سیار نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی هم استانی ها و مسافران در طول تعطیلات نوروزی فعال بودند.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این راستا 27 بازرس بهداشت گوشت، 17 دامپزشک و 2 اکیپ نظارتی در مدت اجرای طرح نوروزی مشارکت داشتند.

وی افزود: در مدت اجرای این طرح 2 هزار و 586 مورد بازرسی از اماکن تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی سیستان و بلوچستان صورت گرفت که میزان81 هزار و 215 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف معدوم شد.

دکترحسینی ادامه داد: 2 واحد متخلف دراین مدت به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب و 2 واحد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ناظران و کارکنان دامپزشکی استان در این مدت نظارت و رعایت اصول بهداشتی را به طوری جدی پیگیر بودند گفت: در مدت اجرای این طرح با 46 خودروی غیرمجاز عرضه کننده فرآورده های خام دامی برخورد قانونی شد.

وی خاطر نشان کرد: تلفن 1512 دامپزشکی سیستان و بلوچستان آماده ارائه خدمات به شهروندان است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8563
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه