اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان سیستان و بلوچستان
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان را با ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 29 اکیپ سیار ، 21 اکیپ ثابت و 80 نفر بازرس دامپزشکی در سراسر استان و در 2 شیفت کاری از ساعت 8 الی 14 و 14 الی 20، از تاریخ 15/2/98 لغایت 17/3/98 به مرحله اجراء می گذارد.
دکتر مهدی حسینی افزود: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفاٌ از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت این اداره تهیه نمایند.
ضمنا اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی در شهرستانها، با شماره تلفن 1512، آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان میباشد .
نظر دهید