• 1399/02/08 - 08:05
  • تعداد بازدید : 401
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان انجام شد:

تشدید تلاش های نظارتی دامپزشکی در راستای تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه در ماه مبارک رمضان

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان داشت: اداره کل دامپزشکی استان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با تشکیل51 اکیپ نظارت بهداشتی بصورت روزانه و تشدید اقدامات لازم برای انجام بازدید و نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بیش از پیش در تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه می کوشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپرشکی استان گفت:با فرارسیدن ماه مبارک رمضان سلامت فرآورده خام دامی مصرفی جامعه بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد که نیازمند تلاش و دقت مضاعف کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی است.

وی افزود: با توجه به اهمیت مصرف فرآورده خام دامی سالم و باکیفیت در این ایام و همچنین با توجه به بحران شیوع ویروس کووید 19، تشدید نظارت کارشناسان دامپزشکی بسیار حائز اهمیت و کمک کننده خواهد بود که در این راستا اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اقدام به تشکیل روزانه 21 اکیپ ثابت و 30 اکیپ سیار نظارت بهداشتی شامل 79 نفر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت وناظر ذبح شرعی در سطح استان نموده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: امید است با تلاش مستمر و پیوسته کارشناسان این اداره و رعایت نکات بهداشتی توصیه شده از سوی دامپزشکی در مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و  همچنین دقت به توصیه های بهداشتی از سوی مردم در تهیه فرآورده مورد نیاز خود سفره های افطار و سحری سالم و با کیفیتی داشته باشیم.

در پایان دکتر مهدی حسینی از مردم خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده شان به ویژه در این ماه به نکات و توصیه های بهداشتی ارائه شده از سوی کارشناسان این اداره توجه و در خرید فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود دقت کافی نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251457
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه