• 1397/01/01 - 12:00
  • تعداد بازدید : 132
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیر کل دامپزشکی استان در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خامی دامی

دکتر مهدی حسینی از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خامی دامی در استان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل دامپزشکی استان در اولین روز از سال جدید، مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی و نحوه نظارت و بازرسی اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی را مورد بازدید قرار داد.



دکتر مهدی حسینی گفت: با توجه به افزایش سفرهای نوروزی و نیاز مردم به تهیه فرآورده های خام دامی و به دنبال تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از شهروندان تقاضا نمود تا با رعایت نکات بهداشتی ذیل سال خوبی را در کنار خانواده خود تجربه نمایند.



1-خرید فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ، عسل و... را از فروشگاههای معتبر و دارای پروانه انجام دهند.



2-هنگام خرید این فرآورده ها به تاریخ تولید و انقضاء محصول و شرایط نگهداری آن دقت فرمایند



3- از خرید مرغ زنده و گوشت دامهایی که خارج از کشتارگاه و بدون نظارت دامپزشکی ذبح شده اند، اجتناب نمایند



4- از خرید فرآورده های منجمدی که دارای خونابه و علائم خروج از انجماد دارد خودداری نمایند.



5- هنگام خرید تخم مرغ توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در یخچال نگهداری و عرضه شود و فاقد شکستگی و آلودگی سطحی باشد.



وی در پایان یادآور شد که شهروندان عزیز می توانند هرگونه نقطه نظر،سئوال و یا شکایات خود را با سامانه پاسخگویی 1512 به ادارات دامپزشکی اطلاع دهند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 53443
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه