لیست اخبار صفحه :2
نظارت بهداشتی دامپزشکی کنارک بر تولید و پرورش ۲۶ تن میگو در سایت گوردیم
در شهرستان کنارک انجام شد:

نظارت بهداشتی دامپزشکی کنارک بر تولید و پرورش ۲۶ تن میگو در سایت گوردیم

رئیس اداره دامپزشکی کنارک عنوان داشت: مجتمع پرورش میگوی شرکت کشت و صنعت مکران واقع در گوردیم کنارک امسال برای دومین سال متوالی طرح پرورش میگو در واحدهای نوزادگاهی را به اتمام رسانید.

نظارت بهداشتی دامپزشکی و توسعه صنعت پرورش میگو
در سال جاری در شهرستان کنارک انجام شد:

نظارت بهداشتی دامپزشکی و توسعه صنعت پرورش میگو

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک گفت: دامپزشکی به عنوان متولی امر بهداشت دام در کشور با اعمال نظارت های بهداشتی حاکمیتی و از طریق پیشگیری و کنترل بیماری ها, زمینه حفظ صنعت پرورش، افزایش تولید و صادرات آبزیان و همچنین اشتغال زایی را فراهم می آورد.

رصد و پایش  مشترک اداره دامپزشکی و محیط زیست  در خصوص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان  از زیستگاه های پرندگان مهاجر
در شهرستان کنارک صورت پذیرفت:

رصد و پایش مشترک اداره دامپزشکی و محیط زیست در خصوص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از زیستگاه های پرندگان مهاجر

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک از گشت های مشترک اداره دامپزشکی و محیط زیست شهرستان در مناطق خور پزم، خور ناصر آباد و ساحل کنارک با هدف رصد و پایش مستمر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان خبر داد.

۱۲ کشور دنیا متنعم از آبزیان چابهار

۱۲ کشور دنیا متنعم از آبزیان چابهار

صادرات یکهزار و ۴۰۰ تن انواع آبزیان ماکول و غیرماکول پس از اخذ گواهی سلامت از ابتدای سالجاری تاکنون به ۱۲ کشور دنیا علاوه بر ارزآوری، نوید دهنده رونق صادرات غیرنفتی و توسعه اقتصاد جامعه صیادی است.

اطلاعیه

اطلاعیه

اطلاعیه مهم سازمان دامپزشکی کشور