در سیستان و بلوچستان انجام شد:
نظارت بهداشتی بر بیش از 4 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری ها
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان بیان داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری حدود 4 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است که توسط کارشناسان بهداشتی واحد طیور ادارات دامپزشکی شهرستان ها مورد بازدید و نظارت قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر محمدکریم پورمند گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی می باشد از این رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مرغداری ها به بهبود و ارتقاء سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می کنند.
وی افزود: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری های طیور، مراقبت های فعال و غیرفعال در مرغداری های سطح استان در حال انجام می باشد و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه ریزی در سالن های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می شود.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در همین راستا در سه ماهه نخست سال جاری، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از 4 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده اند.
وی تصریح کرد: بازدید از مرغداری ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش های بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می شود و به طور قطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال زایی مربوطه خواهد بود.
نظر دهید