مسئولین فنی بهداشتی در خط مقدم رسالت دامپزشکی برای حفظ سلامت جامعه قرار دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، در جلسهای که در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان برگزار گردید، از پنج نفر از ناظرین بهداشتی کشتارگاههای صنعتی دام، طیور و مراکز بستهبندی گوشت قرمز و سفید زاهدان که در اجرای دستورالعملهای ابلاغی دامپزشکی و وظایف محوله اقدامات مناسبی را انجام داده بودند با اهدای لوح تقدیر و تشکر نمودند.
در این جلسه دکتر سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اهمیت نظارت بهداشتی مسئولین فنی _بهداشتی در تحقق اهداف سازمانی مطالبی را بیان و فعالیتهای بخش خصوصی و دولتی دامپزشکی را تکمیل کننده همدیگر دانسته و استمرار تعامل و همیاری ناظرین بخش دولتی و خصوصی را در ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه الزامی دانستند.
دکتر سرگزی با تاکید بر نقش بی بدیل دامپزشکی در نظارت بهداشتی و شرعی و تضمین سلامت فرآورده های خام دامی گفت:استان سیستان و بلوچستان نقش ارزنده در تامین گوشت قرمز مورد نیاز بسیاری از استانهای کشور، از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این مهم توسط دامپزشکی استان و با کمک مسئولین فنی بهداشتی و دستیاران مربوطه مستقر در کشتارگاهها تامین می گردد.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن قدردانی از تلاش و زحمات بی وقفه کلیه مسئولین فنی بهداشتی و دستیاران آنها در نظارت بر فرآیند کشتار از ابتدا تا انتها، حمایت همه جانبه این اداره کل در محقق سازی موارد مرتبط با ماده 19 با کمک و همراهی سایر دستگاههای ذیربط بصورت ویژه در دستور کار بوده و مورد انتظار است نمایندگان صنف مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاهها به قید فوریت مشخص و پیگیر موضوع باشند.
دکتر سرگزی بیان کرد: اجرای کامل و هر چه بهتر کلیه الزامات بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاهها ضروری و سلامت گوشت استحصالی و آلایشات خوراکی به منزله سلامت فردی و اجتماعی می باشد و ضروری است تیم دامپزشکی مستقر در کشتارگاه با جدیت تمام جهت حصول این مهم اقدام نماید.
در پایان با اهدای لوح از زحمات مسئولین فنی بهداشتی فعال در شهرستان زاهدان تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید