در سیستان و بلوچستان انجام می شود:
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر غلامرضا سرگزی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان گفت : با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بمنظور تامین فرآورده سالم و حلال و همچنین اهمیت ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان این محصولات، نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ تشدید می گردد و در زمان اجرای این طرح کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان در قالب اکیپهای ویژه نظارت بهداشتی و شرعی، کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز عرضه، رستورانها و .... را بر عهده دارند.
در ادامه، وی عنوان داشت: در مدت زمان اجرای این طرح تعداد 57 اکیب ثابت و سیار و 100 نفر در قالب بازرس بهداشتی بصورت دو شیفت صبح و عصر وظیفه نظارت بر مراکز عرضه را انجام می دهند.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تاکید نمود: به شهروندان توصیه می شود محصولات و فرآورده های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه نمایند
وی در پایان از شهروندان درخواست نمود در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به ادارات دامپزشکی شهرستان ها و یا با شماره ۱۵۱۲ سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع تا کارشناسان این اداره کل نسبت به پیگیری موضوع اقدام نمایند.
نظر دهید