در راستای استمرار طرح تشدید نظارت بهداشتی در سیستان و بلوچستان صورت پذیرفت:
انجام نزدیک به ۱۰ هزار مورد بازدید نظارتی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در راستای استمرار طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و با هدف تحقق و صیانت از سلامت و امنیت غذایی در جامعه، حدود ۱۰ هزار مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: نزدیک به ۵۰ روز از آغاز طرح ملی تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان می گذرد که در این مدت حدود ۱۰ هزار مورد بازدید نظارتی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های دامپزشکی در استان انجام شده است.
وی ابراز داشت: طی این بازدیدها حدود ۳۷۰ تن فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و شرایط نامناسب ضبط گردید و افراد متخلف طبق قانون به مراجع قضایی ارجاع داده شدند که تعداد ۷۴ پرونده قضایی تشکیل و حدود ۱۸ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی که عدم سلامت آن محرز گردیده معدوم و از چرخه ی مصرف حذف شد.
مدیرکل دامپزشکی استان اذعان داشت: طرح مذکور تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و روند تهیه، توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی به صورت کامل تحت نظارت و بازرسی دامپزشکی قرار دارد و شهروندان میتوانند با تهیه فرآورده های مورد نیاز خود از مراکز تحت نظارت دامپزشکی، از سلامت و حلال بودن آن اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی در سراسر استان اطلاع دهند.
نظر دهید