در سیستان و بلوچستان انجام شد:
در پروسه تولید گوشت باید کیفیت و بهداشت، اولویت اول باشد
جلسه ستاد گوشت استان سیستان و بلوچستان با حضور رئیس سازمان و مدیران کل ادارات تابعه جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مهندس نیکبخت رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به نیاز استان به گوشت و اهمیت کیفیت و سلامت این محصول در سلامت سبد غذایی جامعه، می بایست توجه به کیفیت، اولویت اول در پروسه ی تولید گوشت باشد.
وی افزود: در راستای حفظ و ارتقای کیفیت گوشت تولیدی، فاکتورهایی مانند کنترل بیماری ها و نظارت های بهداشتی در تمامی مراحل تولید باید در حد اعلی صورت بگیرد که در این مسیر دامپزشکی نقش کلیدی داشته و الزامیست همه به ویژه انجمن واردکنندگان گوشت و کلیه بهره برداران در روند انجام آن با دامپزشکی همکاری نمایند.
مهندس نیکبخت تصریح کرد: از تلاش های همکاران دامپزشکی باید تشکر و قدردانی نمود که توانسته اند با کار جهادی، بیماری های استراتژیک را در استان کنترل نمایند و قدمی موثر در تولید گوشت سالم و با کیفیت بردارند.
نظر دهید