بازدید مدیر کل دامپزشکی استان در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خامی دامی
دکتر مهدی حسینی از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خامی دامی در استان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل دامپزشکی استان در اولین روز از سال جدید، مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی و نحوه نظارت و بازرسی اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی را مورد بازدید قرار داد.
دکتر مهدی حسینی گفت: با توجه به افزایش سفرهای نوروزی و نیاز مردم به تهیه فرآورده های خام دامی و به دنبال تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از شهروندان تقاضا نمود تا با رعایت نکات بهداشتی ذیل سال خوبی را در کنار خانواده خود تجربه نمایند.
1-خرید فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ، عسل و... را از فروشگاههای معتبر و دارای پروانه انجام دهند.
2-هنگام خرید این فرآورده ها به تاریخ تولید و انقضاء محصول و شرایط نگهداری آن دقت فرمایند
3- از خرید مرغ زنده و گوشت دامهایی که خارج از کشتارگاه و بدون نظارت دامپزشکی ذبح شده اند، اجتناب نمایند
4- از خرید فرآورده های منجمدی که دارای خونابه و علائم خروج از انجماد دارد خودداری نمایند.
5- هنگام خرید تخم مرغ توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در یخچال نگهداری و عرضه شود و فاقد شکستگی و آلودگی سطحی باشد.
وی در پایان یادآور شد که شهروندان عزیز می توانند هرگونه نقطه نظر،سئوال و یا شکایات خود را با سامانه پاسخگویی 1512 به ادارات دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید