اعمال نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 4500 تن گوشت در سیستان و بلوچستان
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: چهار میلیون و 691 هزار و 530 کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سالجاری تاکنون در کشتارگاه های این استان تحت نظارت بهداشتی و شرعی کارشناسان دامپزشکی تولید شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، دکتر مهدی حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه بهترین مکان برای شناسایی و حذف عوامل بیماری های مشترک بین انسان و دام کشتارگاه هاست در صورت تامین گوشت از این کشتارگاه ها شاهد کاهش چشمگیری در بروز بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام خواهیم بود.
وی بیان کرد: کارشناسان بهداشت دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه های دام تمامی مراحل قبل از کشتار، ذبح دام و بازرسی های پس از کشتار را انجام و در پایان با درج لیبل و ممهور کردن لاشه ها به مهر دامپزشکی، سلامت گوشت تولیدی را تایید می کنند.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 11 واحد کشتارگاه صنعتی و چهار کشتارگاه سنتی دام در این استان وجود دارد.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان به سبب موقعیت خاص جغرافیایی، شرایط اقلیمی و قرار گرفتن در همسایگی دو کشور افغانستان و پاکستان ظرفیت و توانمندی زیادی در تامین گوشت مورد نیاز کشور را دارد.
نظر دهید