برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان زهک
رئیس اداره دامپزشکی زهک از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک از برگزاری اولین کار گروه سلامت و امنیت غذایی در سال 98 که با حضور تمامی اعضاء در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد خبر داد.
علی رافع شیخی گفت: در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری های دامی و مجموعه اقدامات صورت گرفته بالاخص برگزاری دوره های آموزشی – ترویجی توسط اداره دامپزشکی زهک ارائه گردید و با اشاره به موثر بودن اقدامات صورت گرفته در سنوات گذشته در کنترل بیماری هاری خواستار اقدام جدی و موثر در خصوص اتلاف سگ های ولگرد بالاخص در مناطق روستایی شد و کنترل با این بیماری را منوط به واکسیناسیون و اتلاف سگ های بلاصاحب به صورت همزمان دانست.
وی در ادامه به اهمیت طی دوره پیش سرد لاشه های استحصالی و لزوم تجهیز کشتارگاه سنتی زهک به اتاق پیش سرد شد اشاره کرد که می تواند نقش موثری در کاهش مخاطرات بیماری ها بویژه بیماری مشترک تب کریمه کنگو داشته باشد .
در خاتمه مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک ضمن تاکید بر موارد ارائه شده توسط دامپزشکی، عملکرد این اداره را مثبت ارزیابی نمود .
نظر دهید