حمایت از سلامت عمومی و سرمایهگذاری در تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان از ابتدای سال ۱۴۰۳، در راستای صیانت از سلامت عمومی و ارتقاء کیفیت فرآوردههای خام دامی، اقدامات گستردهای را در زمینه نظارتهای بهداشتی بر تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآوردهها به اجرا درآورده است.
بخش قابل توجهی از این نظارتها در قالب طرح ملی تشدید و کنترل بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان ماه رمضان ادامه داشت که در این مدت، بیش از ۱۲۷۳ مورد بازدید از واحدهای عرضه، مراکز پخش، فروشگاههای زنجیرهای، سردخانهها، مراکز قطعهبندی، کشتارگاههای دام و طیور و کارخانجات فرآوری انجام شد.
در جریان این بازدیدها، ۲۸۱ مورد تخلف بهداشتی شناسایی و با پیگیریهای قضایی و بهداشتی لازم، با پلمپ ۶۸ واحد متخلف و معرفی ۵۶ صنف به مرجع قضایی برخورد قانونی صورت گرفت. همچنین ۱۱۵۸۳ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط، و ۷۰۴۳ کیلوگرم از آن بهدلیل عدم صلاحیت مصرف انسانی، با حضور نماینده دادستانی معدوم شد.
دکتر علیرضا اسکندری، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل دامپزشکی در تأمین امنیت غذایی و حمایت از تولید سالم، اعلام کرد: تداوم این نظارتها در طول سال، نهتنها تضمینی برای سلامت جامعه است، بلکه موجب افزایش اعتماد مصرفکننده و تقویت سرمایهگذاری در حوزه تولید مواد پروتئینی میشود.
وی با اشاره به شعار سال مبنی بر حمایت از سرمایهگذاری، افزود: دامپزشکی بهعنوان یکی از ارکان اصلی زنجیره تولید، با پایش مستمر بهداشتی تولیدات، بستر مناسبی برای توسعه پایدار در بخش فرآوردههای خام دامی فراهم میسازد.
نظر دهید