در شهرستان زاهدان انجام شد:
با هدف ارتقا سطح سلامت و امنیت غذایی جامعه، 7 واحد رستوران و فست فود پلمپ گردید
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان بیان داشت: در راستای بهبود و ارتقا سطح سلامت و امنیت غذایی جامعه و ارائه فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی طی بازدیدهای به عمل آمده از مراکز طبخ غذاهای آماده، 7 واحد رستوران و فست فود در شهر زاهدان پلمپ گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، جواد راشکی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان گفت: بررسی و نظارت بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح جامعه بر عهده دامپزشکی می باشد که در این راستا اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی به صورت دوره ای و مستمر نظارت های لازم را انجام میدهند.
دکتر راشکی افزود: با هدف بررسی و نظارت بر روند فعالیت مراکز طبخ غذاهای آماده در سطح شهر زاهدان، اکیپ نظارتی متشکل از نمایندگان دادستانی عمومی و انقلاب زاهدان، کارشناسان مرکز بهداشت و دامپزشکی تشکیل گردیده است که طی بازدید از این مراکز، بر روند تولید غذای آماده و کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی به کار رفته نظارت می نمایند.
وی اظهار داشت: در بازدید های به عمل آمده از مراکز طبخ غذای آماده در شهرستان زاهدان توسط اکیپ مذکور بیش از 7 واحد رستوران و فست فود به دلیل استفاده از فرآورده خام دامی فاقد لیبل و هویت بهداشتی و همچنین عدم رعایت شرایط و ضوابط بهداشتی به دستور مرجع قضایی پلمپ و بالغ بر 700 کیلوگرم فرآورده خام دامی ناسالم و غیربهداشتی نیز معدوم گردید.
دکتر جواد راشکی به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخطی و عدم رعایت شرایط و ضوابط بهداشتی در مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی موارد را از طریق سامانه 1512 به ادره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید