چاپ
ارسال به دوست

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان سیستان و بلوچستان

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان را با ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 29 اکیپ سیار ، 21 اکیپ ثابت و 80 نفر بازرس دامپزشکی  در سراسر استان و در 2 شیفت کاری از ساعت 8 الی 14 و 14 الی 20، از تاریخ 15/2/98 لغایت 17/3/98 به مرحله اجراء  می گذارد.     

دکتر مهدی حسینی افزود: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفاٌ از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت این اداره تهیه نمایند.

ضمنا اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی در شهرستانها، با شماره تلفن 1512، آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان میباشد .

  • کد خبر: ١٢٩٢٧٧/
  • ١٣:١٧ - 1398/02/15/
  • تعداد بازدید: 43
کلید واژه ها

خروج