• 1397/08/07 - 11:40
  • تعداد بازدید : 308
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

427 هزار متر مربع جایگاه دام علیه بیماری تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان سم پاشی شد

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: 427 هزار و 26 مترمربع از محل های نگهداری دام این استان با انجام برنامه ریزی های لازم برای مقابله با عوامل بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای امسال تاکنون سمپاشی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، دکتر مهدی حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تنها راه مبارزه و ریشه کنی بیماری های دام، سم پاشی محل نگهداری و سطح بدن دام هاست اظهار داشت: سمپاشی این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل با 316 هزار و 298 متر مربع رشد 35 درصدی را نشان می دهد.

وی افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به شدت واگیر است به طوری که از طریق گزش کنه و همچنین تماس با گوشت و خون حیوان آلوده قابل انتقال است.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: سمپاشی علیه بیماری تب کریمه کنگو در این مدت بر روی 176 هزار و600 راس دام این استان نیز انجام شده است.

وی بیان کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده است که مخزن آن مهره داران کوچک مانند انواع موش، جوجه تیغی، سنجاب، خرگوش و ناقل بیماری نیز کنه ها هستند.

حسینی اظهار داشت: بیماری تب کنگو در حیوانات مانند گاو، گوسفند، شتر، بز و شترمرغ فاقد علایم اختصاصی بیماری بوده و در انسان ها از طریق گزش مستقیم کنه ها، تماس با خون و ترشحات حیوانات آلوده و همچنین از طریق افراد بیمار، احتمال آلوده شدن وجود دارد.

وی توصیه کرد که شهروندان از مصرف گوشت، آلایش خوراکی و فرآورده های خام دامی که در خارج از کشتارگاههای مجاز ذبح می شود و یا فاقد مهر بازرسی دامپزشکی است، جدا خودداری کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1652
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه