• 1397/12/27 - 12:11
  • تعداد بازدید : 326
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی بهداشتی ویژه عید نوروز در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: با عنایت به فرارسیدن سال نو ؛ این اداره کل با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز را  با ساماندهی و راه اندازی 20 اکیپ ثابت و  و 24 اکیپ سیار بازرسی، متشکل از 27 نفر بازرس بهداشت گوشت،  17 نفر دامپزشک و 2  اکیپ نظارتی در ستاد  استانی  از تاریخ 25/12/97 لغایت 17/1/98 در دو شیفت کاری (ساعت 8 الی 14 و 14 الی 20 ) در سراسر استان به مرحله اجراء  می گذارد .     

دکتر مهدی حسینی افزود:  به منظور حفظ سلامت خود و خانواده ، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خویش، اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایند .

شایان ذکر است  اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی شهرستان ها با شماره تلفن 1512  آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم میباشد. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7827
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه