طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی بهداشتی ویژه عید نوروز در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: با عنایت به فرارسیدن سال نو ؛ این اداره کل با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز را با ساماندهی و راه اندازی 20 اکیپ ثابت و و 24 اکیپ سیار بازرسی، متشکل از 27 نفر بازرس بهداشت گوشت، 17 نفر دامپزشک و 2 اکیپ نظارتی در ستاد استانی از تاریخ 25/12/97 لغایت 17/1/98 در دو شیفت کاری (ساعت 8 الی 14 و 14 الی 20 ) در سراسر استان به مرحله اجراء می گذارد .
دکتر مهدی حسینی افزود: به منظور حفظ سلامت خود و خانواده ، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خویش، اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایند .
شایان ذکر است اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی شهرستان ها با شماره تلفن 1512 آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم میباشد.
نظر دهید